Nybyg i Vejle med fokus på kvalitet

​Har I besluttet jer for et nybyg derhjemme, og ved I allerede, hvad det skal være? Så får I brug for en tømrer til at udføre opgaven.

Hos Tømrer og Snedkerfirmaet Kurt Olsen tilbyder vi alsidigt tømrerarbejde, og vi kan hjælpe jer med jeres nybyg.

Vi har mange års erfaring indenfor tømrerfaget, hvilket gør os til det oplagte valg, når I skal have foretaget nybyg derhjemme. Vi leverer altid et kvalitetsbevidst stykke arbejde, som vores kunder bliver glade for.​

Inspiration og idéer til

Skal I have nyt køkken eller badeværelse? Skal tagetagen renoveres eller bygges om? Uanset hvad jeres projekt er, kan vi altid komme med gode idéer og løsningsforslag til jeres nybyg.

Måske ved I allerede, hvad I vil have lavet. Vi er eksperterne, der kan virkeliggøre jeres idé, så I kan få glæde af jeres nybyg.


Vi løser flest opgaver for private hjem, men vi kan også hjælpe med nybyg for erhvervskunder.

Kvalitets orienteret nybyg i Vejle​

Vi har altid øje for kvalitet og for at levere en god service. Vores første prioritet er at levere et resultat, der lever op til jeres forventninger, og som er af den højeste kvalitet.


Det oplever vi sikrer os glade kunder, der kontakter os igen, når de skal have udført tømrerarbejde i Vejle.

I kan altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på jeres projekt. Vi kan kontaktes på telefon: 40 55 04 74, hvor I kan høre mere. VI glæder os til at høre fra jer.

Tømrer- og Snedkerfirmaet Kurt Olsen A/S

Håndværkervej 2, Givskud, 7323 Give » Telefon: 75 73 04 74 » Mobil: 40 55 04 74

Kurt Olsen i Give, DK på Houzz