Tømrerfirma med fokus på kvalitet

Her hos tømrerfirma Tømrer- og Snedkerfirmaet Kurt Olsen er det altid vores prioritet, at levere et stykke arbejde af den højeste kvalitet. Vi laver løsninger som vores kunder bliver glade for, og som holder i lang tid. Du kan altid stole på os som dit tømrerfirma.

Som jeres tømrerfirma har vi altid fokus på jer som vores kunde og jeres ønsker og behov. Når I kontakter os og har en opgave, lytter vi altid til jeres ønsker.


Måske mangler I idéer og inspiration til, hvordan løsningen skal se ud. Her kan vi selvfølgelig tilbyde råd og vejledning. Vi har mange års erfaring som tømrerfirma, hvilket gør os i stand til at komme med gode idéer til de bedste løsninger.


​Et tømrerfirma for private og erhverv

Vi er et tømrerfirma, der tager sig af opgaver for private såvel som erhvervskunder. Vi bygger og renoverer primært for private kunder, men tager lige så gerne opgaver for andre virksomheder og instanser.

Når det kommer til parcelhuse og sommerhuse, tilbyder vi både totalentreprise og fagentreprise. Så kan du selv vælge, hvor meget du vil stå for.


Uanset hvad du vælger, leverer vi et professionelt stykke arbejde, der lever op til jeres forventninger.

​Dit tømrerfirma i Vejle

Vi har mange års erfaring indenfor tømrerfaget, og derfor er vi det oplagte valg, når I leder efter tømrerfirma nær Vejle.

Vi tilbyder tilbygninger, ombygninger, energirenoveringer og vi har også erfaring med byggeri i polystyren.

Kontakt tømrerfirma Kurt Olsen A/S

Vil I høre mere om vores tømrerfirma og få et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon: 40 55 04 74.

Tømrer- og Snedkerfirmaet Kurt Olsen A/S

Håndværkervej 2, Givskud, 7323 Give » Telefon: 75 73 04 74 » Mobil: 40 55 04 74

Kurt Olsen i Give, DK på Houzz